.
Uzaktan Eğitim Derslerine Erişim Duyurusu

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının Güz Döneminde Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I ile Türk Dili I derslerini uzaktan eğitim yoluyla alan ve ön kayıt işlemlerini tamamlamış olan üniversitemiz öğrencilerinin asıl kayıtları yapılmış olup, öğrencilerimiz 20.10.2015 tarihi itibariyle sisteme girip dersleri takip edebilirler. Adı geçen dersleri alan her öğrenci tarafından ilgili hafta için sisteme giriş yapıldıktan sonra en az ders kredisi süresi kadar (iki Saat) sisteme bağlı kalarak dersi takip etmeleri zorunludur. Ayrıca, bu hafta eğitim öğretim döneminin dördüncü haftası olması nedeniyle öğrencilerimizin geçmiş olan ilk üç haftanın da konularına (uygun zamanlarında) her ders için giriş yaparak her haftanın konusu için en az iki saat süreyle sisteme bağlı kalıp takip etmeleri gerekmektedir. Aksi halde ilgili hafta için devamsız sayılacaklardır.

Sisteme giriş için;

Kullanıcı Adı: T.C. Kimlik numaralarıdır.

Şifre: T.C. Kimlik numarasının ilk beş rakamıdır. (İstenildiği takdirde öğrenci tarafından sistem üzerinden değiştirilebilir)

Sistemle ilgili herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda üniversitemizin Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi biriminin siuzem@siirt.edu.tr adresine e-mail atarak taleplerini açıkça belirtmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

Kayıt işlemi yönteminin daha detaylı açıklamalarına, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi sayfasının “Yardım Videoları” butonu altında görsel olarak da erişmek mümkündür.

Önemle duyurulur.

Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Kezer Yerleşkesi, Rektörlük Binası B Blok 3. Kat, SİİRT

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi
BURHAN ÖZDEMİR Kezer / 0484 223 12 24/ 2984
21 Ekim 2015
.
www.siirt.edu.tr © 2013, Siirt Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.

Adres: Güres Caddesi 56100 Siirt/Türkiye
Telefon: +90 (484) 223 12 24 - 223 17 39 Fax: +90 (484) 223 19 98