.
Uzaktan Eğitim Kayıt Duyurusu

ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemizin 2015/10-07 nolu senato kararı gereği, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemize yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerin tümünün (Aşağıda adı geçen derslerden muaf olan öğrenciler hariç) ve geçmiş yıllarda Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I-II ile Türk Dili I-II derslerini alıp da başaramamış olan (alttan alan) tüm öğrencilerimizin 02.10.2015 ile 09.10.2015 tarihleri arasında üniversitemizin Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi birimine internet üzerinden (Online olarak) adı geçen dersler için kayıt yapmaları/yaptırmaları gerekmektedir.

Bu işlemler için takip edilmesi gereken adımlar aşağıdaki gibidir:

1)      Üniversitemizin web sayfası (www.siirt.edu.tr) adresine giriş yapılır.

2)      Anasayfanın sol alt köşesinde yer alan SİÜZEM logosu tıklanarak birimin sayfasına giriş yapılır.

3)      Açılmış olan Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi sayfasının üst kısmında yer alan “Kayıt Formu” butonu tıklanarak forma giriş yapılır.

4)      Açılmış olan formda istenen ve gerekli tüm bilgiler eksiksiz olarak doldurulduktan sonra “Gönder” butonuna basılır. Böylece kayıt işlemi başarıyla tamamlanmış olur.

5)      Kayıt işlemi prosedürün daha detaylı açıklamalarına, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi sayfasının “Yardım Videoları” butonu altında görsel olarak da erişmek mümkündür.

6)      Yukarıda belirtilen açıklamalar dışında kayıt işlemleriyle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda SİÜEM ofisindeki görevli Personelden destek alınabilir.

ÖNEMLİ NOT:

Kayıt işlemine başlamadan önce öğrencilerin mutlaka aktif bir E-posta (E-mail) adresine sahip olmaları önkoşuldur. Ayrıca, sisteme giriş yaparken aktif ve geçerliliği olan E-posta adreslerini yazmaları ve şahsen kullandıkları cep telefonu numaralarını yazmaları gerekmektedir. Aksi halde uzaktan erişimle yapılacak duyuru ve bildirimlerden haberdar olmaları konusunda problem yaşayabilirler. Bu konuda Merkezimiz hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmemektedir.

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi
ÜBEYDULLAH CANTEMİZ / 1049
2 Ekim 2015
.
www.siirt.edu.tr © 2013, Siirt Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.

Adres: Güres Caddesi 56100 Siirt/Türkiye
Telefon: +90 (484) 223 12 24 - 223 17 39 Fax: +90 (484) 223 19 98