İngilizce Hazırlık Muafiyet ve Seviye Belirleme Sınavı Duyurusu


 Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Muafiyet ve Seviye Belirleme sınavı 25 Eylül Cuma günü saat 10:00’da çevrimiçi olarak tek oturum şeklinde SİUZEM (Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi) aracılığıyla yapılacaktır. Öğrenciler https://siuzem.almscloud.com/Account/LoginBefore adresinden kullanıcı adı ve şifreleriyle sınava giriş yapabileceklerdir.

Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik ve İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri kullanıcı adı olarak öğrenci numaralarını şifre olarak  TC kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapabilirler. İngilizce Öğretmenliği öğrencileri ise kullanıcı adı ve şifreleri olarak öğrenci numaralarını kullanacaklardır.

İngilizce hazırlık eğitiminden muaf olmak isteyen öğrencilerin en geç 24 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar sınav sonuç belgeleri (YDS, YÖKDİL veya ÖSYM tarafından geçerliliği tanınan uluslararası sınavlardan en az 70’e eşdeğer puan aldığını gösteren belge veya  Daha önce başka bir bölümde okuyup'ta hazırlık sınıfını geçtiğini gösteren Transkript belgesi) ve Ekte verilen dilekçeyle yadyo@siirt.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

İngilizce muafiyet sınavından başarısız olan ve İngilizce hazırlık eğitimi görecek olan öğrenciler için ZOOM programı üzerinden 29 Eylül Salı günü saat 10:30’da bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirme toplantısına katılmak için gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur:

ID Numarası: 576 709 6501

Şifre:   siirtuni    

Yabancı Diller Yüksekokulu
17 Eylül 2020