Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a Siirt Defterdarı Yusuf İpekci’den Nezaket Ziyareti

Siirt Defterdarlığına yeni atanan Yusuf İpekci Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz üst yönetimi de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, iki kurumun bölgesel kalkınmaya ve kamu hizmetlerine katkı sağlayacak iş birliği imkânları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Bu bağlamda Yusuf İpekci, Siirt Üniversitesi’nin akademik başarıları ve bölgeye olan sosyal, ekonomik katkılarının şehir için önemli bir değer olduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ise Yusuf İpekci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, şehrin ve Üniversitemizin kalkınması adına fikir alışverişi içerisinde olacaklarını vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Öğr. Gör. ALPER MUSA SAĞLIK (0484) 212-1111 / 3535
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü